Professionele website laten bouwen op maat

Professionele website laten bouwen op maat

Een professionele website laten bouwen op maat, waarom? Momenteel heb je bijvoorbeeld wel website verkeer maar je merkt dat het niet tot een koop of contact moment leidt. Of je website kan ondertussen wel een upgrade gebruiken. Dan heb je behoefte aan een kwalitatief goede website. Movements denkt graag met jou mee. Lees onderstaand hoe dit in zijn werk gaat en wat het bouwen van een website kost.

Een eigen website

Maatwerk is de kern van een goede website. Niet alleen moet de website technisch betrouwbaar, visueel aantrekkelijk en duidelijk zijn, de website moet een verhaal vertellen. Jouw verhaal. Welke boodschap wil je op welke manier overbrengen, welke stijl past hier bij en hoe enthousiasmeer je jouw klanten? Deze vragen maken het verschil tussen een functionele en een professionele website. Voor veel bedrijven is een website bouwen, onderhouden, updaten en hosten geen expertise. Bij Movements pakken we een website altijd volledig en integraal aan. We hosten, bouwen, onderhouden en koppelen websites. De website gaat op deze manier voor jou werken in plaats van andersom.

Software systemen koppelen

Een website is meer dan dat wat de gebruiker ziet. Een back-end met rapportages, integraties met andere systemen en hosting maken een website mogelijk. Dit vraagt om een integrale aanpak. Bij deze integrale aanpak zit ook de mogelijkheid om software systemen te koppelen. Een zogeheten API koppeling. Deze Application Programming Interface mogelijkheid zorgt ervoor dat verschillende software systemen achter de schermen aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Het resultaat? Één platform waarvan alles bestuurd kan worden. Inloggen op verschillende systemen is verleden tijd. Alle systemen werken slim samen met elkaar en leren van elkaar.

Professionele website laten bouwen op maat?

Dan ben je hier op het goede adres. Wij zijn een team met veel kennis op het gebied van software. Grote uitdagingen pakken we graag aan en hierbij houden we een aantal zaken altijd in het achterhoofd. Het moet zo goedkoop en effectief mogelijk. Door veel gebruik te maken van bestaande technieken hoeven we niet constant het wiel uit te vinden. Zo maken we snelle stappen voorwaarts. Verder is voor ons de integrale aanpak van groot belang. Wij helpen onze klanten een kwalitatieve stap verder, en ontlasten de klant volledig op het gebied van IT.

Voor Sensorcompany en EnergyDrives hebben wij recent een website gerealiseerd. Ons volledige portfolio is op te vragen via onderstaand contactformulier.

Wat kost een maatwerk website?

Dat is volledig afhankelijk van jouw wens! Het kan zo uitgebreid en complex als waar jouw behoefte ligt. Een uitgebreide website waar verschillende databases samenkomen en waar via API koppelingen alle interne systemen in één platform samenkomen is logischerwijs prijziger dan een relatief simpelere website. Om grote projecten tastbaar te maken hebben we de mogelijkheid om alles modulair op te bouwen. Zo voorkom je een grote investering op voorhand en wordt het resultaat direct duidelijk.

Geïnteresseerd? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en ontdek de mogelijkheden.

Contact

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.