Voorspellend onderhoud, een algoritme ontwikkelen en artificial intelligence

Voorspellend onderhoud, een algoritme ontwikkelen en artificial intelligence

Door het effectief gebruik van data middels software is New Movements Innovations in staat efficiency te verhogen. Dit dankzij een team knappe koppen. Java engineers, data analisten en data scientists. Op zoek naar een ICT solution? Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Voorspellend onderhoud en artificial intelligence

Allereerst, wat is voorspellend onderhoud? Waarom is artificial intelligence voor jou van belang? Om helder te krijgen wat voorspellend onderhoud in de praktijk doet, is het doel allereerst belangrijk.

Geen stilstand meer in het productieproces, een lange levensduur van apparatuur en geen mens die hier aan te pas komt.

Kortom: het verhogen van de efficiency. Data is kostbaarder dan goud in dit opzicht. Je kunt namelijk op basis van deze data gefundeerde voorspellingen doen. Het verzamelen, analyseren en structureren van data waar vervolgens acties uit voorkomend, dat is voorspellend onderhoud.

Bekijk deze casus waarin duidelijk wordt hoe New Movements Innovations via voorspellend onderhoud data omgezet heeft in resultaat.

Een algoritme ontwikkelen

De data omzetten in voorspellingen en daarmee efficiency verhogen, dat is het doel. De data omzetten gebeurt in een algoritme. Een machine learning-algoritme gebruikt artificial intelligence om te leren. Het systeem kan van de data leren en daarna minder fouten maken. Het algoritme leert zelf en wordt steeds accurater in het voorspellen.

En nu?

Wat kun je hier concreet mee? Dat bespreken we graag. Ondanks dat de begrippen nu uitgelegd zijn blijft het voor veel mensen complex. Door voorbeelden wordt het vaak al duidelijker. Maar dan blijft er één vraag. Wat kan ik hier mee?

Dit is waar New Movements Innovations bedrijven graag ondersteunt. We bieden software oplossingen om winst te verhogen of kosten te verlagen. Wil je als bedrijf niet achterlopen in de snel veranderende wereld? Bekijk dan vrijblijvend welke oplossingen op jouw vraag aansluiten. Hierbij wordt altijd gekeken naar verschillende zaken. Zo moet de oplossing:

  • praktisch toepasbaar zijn
  • meetbare resultaten leveren
  • integrale oplossing(en) bieden

Dit realiseren we aan de hand van het vijfstappen-model. Klik hier om te bekijken wat dat inhoudt.

Benieuwd geworden naar wat er allemaal mogelijk is? Neem onderstaand geheel vrijblijvend contact op. We denken graag met jou mee om een probleem te vertalen naar een oplossing.

Contact

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.