Innovatiemethode

Innovatiemethode

Innovatie is verkennen, proberen, leren en doen. New Movements Innovations heeft een beproefde methode om pragmatisch van een idee tot een concreet resultaat te komen. Onze innovatiemethode bestaat uit de volgende fases:

Innovatiesessies, demonstratie, pilot en launch.

Fase 1: Innovatiesessies

Het probleem detecteren. Een van de aspecten waar wij van New Movements Innovations in uitblinken. Op conceptueel niveau afstemmen hoe we een oplossing kunnen bedenken voor problemen waar u tegenaan loopt. Met ons hart voor innovatie en onze pragmatische blik komen wij met een passende oplossing. Concreet betekent dit dat we vanuit de blik van de ondernemer een conceptuitwerking aanbieden van het technisch onderzoek, diens toepasbaarheid, werkingsprincipes, verwachte haalbaarheid en risico’s.

We denken met u mee en verder. Op deze wijze bieden we altijd een kwalitatieve oplossing. Bekijk onze klanten pagina om te zien hoe we problemen integraal aanpakken.

Fase 2: Demonstratie

In de demonstratiefase wordt op basis van de conceptuitwerking voortkomend uit de innovatiesessie een technisch werkend Proof-of-Concept in een gecontroleerde omgeving gerealiseerd. Hierbij wordt gekeken naar uw wens, de actualiteit en de techniek.

Onze aanpak is incrementeel en iteratief. Dat betekent dat we kleine en praktische stappen zetten richting het eindresultaat. Zo bent u in twee fases al van probleem naar een haalbare en werkbare oplossing.  

Fase 3: Pilot

De demonstratie wordt uitgebreid en geoptimaliseerd. Graag tonen we in een praktijksituatie aan dat de oplossing ook daadwerkelijk de best passende is met een herhaalbaar functioneel en werkend Proof-of-Concept. In deze stap passen we op basis van de finesses van de praktijk het technisch functionerende prototype aan.

In een korte looptijd is het probleem veranderd in een slimme oplossing. Het geheel wordt voorzien van een plan van aanpak voor een marktwaardig product.

Fase 4: Launch

Tijdens de vierde en laatste fase gaat onze aandacht uit naar de marktgereedheid van de oplossing. Het product wordt verder uitgebreid en tot marktwaardig gemaakt met een relevante beheerdocumentatie, een benodigde ingerichte service en een businesscase.

Heeft u behoefte aan slimme meedenkers en ontwikkelaars van innovatieve oplossingen? Innovaties waarmee uw organisatie het verschil maakt? Neem onderstaand geheel vrijblijvend contact op. We denken graag met u mee om een probleem te vertalen naar een oplossing.

Contact

Bij vragen of interesse neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Contact
Adres
Kerkenbos 1037 | A2.55
6546 BB Nijmegen
E-mailadres
info@movements.nl
Telefoon
088 - 345 66 00