Markt

Smart City

Een slimme stad, oftewel een Smart City, is een grotendeels door Internet of Things en IT gedreven en bestuurde stad. Door de inzet van technologie kan de kwaliteit van leven, duurzaamheid en interactie tussen mensen, instanties en/of het bestuur verbeteren. Ook vergroot een slimme stad met de juiste toepassing(en) zijn concurrentiekracht.

New Movements Innovations bouwt innovatieve oplossingen om steden slimmer te maken: van slim transport tot slimme openbare instellingen en slimme energie. Door onze standaard technieken toe te passen, eventueel in combinatie met een stuk maatwerk, komen we snel en efficiënt tot een oplossing voor jouw specifieke vraagstuk.

Cases

Met maatwerk oplossingen creëert New Movements Innovations een transitie naar een nieuw tijdperk. Onze cases binnen de markt Smart City.

EV-Box Logo

EV-Box is marktleider als het gaat om laadpalen voor elektrische auto’s. Door het op een juiste manier samenvoegen van hardware en software is dit mooie product ontwikke...

Bekijk
GreenDMS Logo

GreenDMS adviseert diverse partijen over de aanplant en het onderhoud van bomen voor een groenere en gezondere leefomgeving. Voor GreenDMS ontwikkelt New Movements Innov...

Bekijk