Markt

Smart Industry

Door ICT slim toe te passen maken we producten, machines en complete fabrieken slimmer en efficiënter. Met behulp van Internet of Things en het combineren van verschillende databronnen ontstaan nieuwe businessmodellen, producten en sectoren. Bovendien kan dankzij predictive maintenance onderhoud worden gepleegd wanneer het écht nodig is. Preventief onderdelen vervangen is daarmee verleden tijd. Dit verhoogt de uptime, daarmee de productie en verlaagt de kosten.

New Movements Innovations bouwt innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende industriële uitdagingen. Door onze standaard technieken toe te passen, eventueel in combinatie met een stuk maatwerk, komen we snel en efficiënt tot een oplossing voor jouw specifieke vraagstuk.

Cases

Met maatwerk oplossingen creëert New Movements Innovations een transitie naar een nieuw tijdperk. Onze cases binnen de markt Smart Industry.

Biogas Logo

Samen met de kenniswerkers van Engie werkt New Movements Innovations aan een complex model om de dagelijks gasproductie te optimaliseren voor de duurzame productie van...

Bekijk
Bredenoord Logo

Als je hardware en software slim samenvoegt kunnen er magische dingen ontstaan. Eén zo’n pareltje is de ESaver. Samen met Bredenoord is in een gezamenlijk project een a...

Bekijk