Markt

Smart City

Een slimme stad, oftewel een Smart City, is een grotendeels door Internet of Things en IT gedreven en bestuurde stad. Door de inzet van technologie kan de kwaliteit van leven, duurzaamheid en interactie tussen mensen, instanties en/of het bestuur verbeteren. Ook vergroot een slimme stad met de juiste toepassing(en) zijn concurrentiekracht.

New Movements Innovations ontwikkelt innovatieve oplossingen om steden slimmer te maken: van slim transport tot slimme openbare instellingen en slimme energie. Door onze standaard technieken toe te passen, eventueel in combinatie met een stuk maatwerk, komen we snel en efficiënt tot een oplossing voor uw specifieke vraagstuk.

Klanten

Met maatwerk oplossingen creëert New Movements Innovations een transitie naar een nieuw tijdperk. Onze projecten voor klanten binnen de markt Smart City.

GreenDMS Logo

GreenDMS adviseert diverse partijen over de aanplant en het onderhoud van bomen voor een groenere en gezondere leefomgeving. Voor GreenDMS ontwikkelt New Movements Innov...

Bekijk
Velthuizen Keukens Logo

Velthuizen Keukens ontwerpt, fabriceert en levert op maat gemaakte keukens. Met een breed scala aan opties en stijlen om uit te kiezen, biedt Velthuizen Keukens hun klan...

Bekijk