Markt

Smart Energy

De transitie naar duurzaam energieverbruik is onomkeerbaar en van groot belang om de uitstoot van schadelijk stoffen terug te dringen. Om die transitie mogelijk te maken is het slim toepassen van ICT cruciaal. Dat is waar we bij Smart Energy aan werken.

New Movements Innovations ontwikkelt innovatieve oplossingen voor alle voorkomende duurzaamheids- en energievraagstukken. Door onze standaard technieken toe te passen, eventueel in combinatie met een stuk maatwerk, komen we snel en efficiënt tot een oplossing voor uw specifieke vraagstuk.

Klanten

Met maatwerk oplossingen creëert New Movements Innovations een transitie naar een nieuw tijdperk. Onze projecten voor klanten binnen de markt Smart Energy.

Biogas Logo

Samen met de kenniswerkers van Engie werkt New Movements Innovations aan een complex model om de dagelijks gasproductie te optimaliseren voor de duurzame productie van...

Bekijk
Emficon Logo

Emficon is een expert op het gebied van uitlaatgas nabehandeling van dieselmotoren en is actief in Nederland en andere Europese landen. Het bedrijf richt zich op het ver...

Bekijk