Markt

Smart Industry

Door ICT slim toe te passen maken we producten, machines en complete fabrieken slimmer en efficiënter. Met behulp van Internet of Things en het combineren van verschillende databronnen ontstaan nieuwe businessmodellen, producten en sectoren. Bovendien kan dankzij predictive maintenance onderhoud worden gepleegd wanneer het écht nodig is. Preventief onderdelen vervangen is daarmee verleden tijd. Dit verhoogt de uptime, daarmee de productie en verlaagt de kosten.

New Movements Innovations ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende industriële uitdagingen. Door onze standaard technieken toe te passen, eventueel in combinatie met een stuk maatwerk, komen we snel en efficiënt tot een oplossing voor uw specifieke vraagstuk.

Klanten

Met maatwerk oplossingen creëert New Movements Innovations een transitie naar een nieuw tijdperk. Onze projecten voor klanten binnen de markt Smart Industry.

Corvus Solutions Logo

Corvus Solutions richt zich op het verbeteren van logistieke processen voor haar klanten. In samenwerking met New Movements Innovations ontwikkelt Corvus Solutions nieuw...

Bekijk
Sensor Company Logo

Sensor Company biedt organisaties in de zorgsector een zeer eenvoudig te implementeren en te gebruiken oplossing voor nauwkeurige locatiebepaling van apparatuur met de d...

Bekijk