Vijfstappen-model

Vijfstappen-model

Wij van New Movements Innovations bouwen maatwerk software ontwikkeling aan de hand van de vijf innovatiestappen. Graag geven wij inzicht in onze bewezen werkwijze omdat het bij ontwikkeling van innovaties een uitdaging om gestructureerd en doelgericht te blijven werken.

Door altijd pragmatisch, gestructureerd en effectief te werken onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

Maatwerk software ontwikkeling

De volgende vijf stappen zijn de leidraad van elke maatwerkoplossing:

  1. Behoefte
  2. Haalbaarheid
  3. Pilot
  4. Optimalisatie
  5. Innovatieresultaat

Stap 1: De behoefte

Het probleem detecteren. Een van de aspecten waar wij van New Movements Innovations in uitblinken. Op conceptueel niveau afstemmen hoe we een oplossing kunnen bedenken voor problemen waar u tegenaan loopt. Met ons hart voor innovatie en onze praktische blik komen wij altijd met een oplossing. Concreet betekent dit dat we vanuit de blik van de ondernemer kijken naar uitdagingen voor het specifieke klantdomein, marktontwikkelingen, potentiele IT ontwikkelingen en zoeken naar toepasbare en toetsbare oplossingen.

We pakken problemen integraal, grondig en creatief aan. We denken met u mee en vaak zelfs een stuk verder. Op deze wijze bieden we altijd een kwalitatieve oplossing. Bekijk onze cases pagina om te zien hoe we problemen integraal aanpakken.

Stap 2: de haalbaarheid

Nu er in kaart is wat de problemen zijn en welke oplossingen hierbij zouden passen, volgt stap 2. Wat is de haalbaarheid? Hierbij wordt gekeken naar uw wens, de actualiteit en de techniek. Er wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn, en dus wat de beste oplossing is. De beste oplossing presenteren wij aan de hand van een demonstratie. Onze aanpak is incrementeel en iteratief. Dat betekent dat we kleine en practische stappen zetten richting het eindresultaat. Zo bent u in twee stappen al van probleem naar een haalbare en werkbare oplossing!  

Stap 3: de pilot

De demonstratie wordt uitgebreid en geoptimaliseerd. Graag tonen we in een praktijksituatie aan dat de oplossing ook daadwerkelijk de best passende is. De pilot. In deze stap leren we de finesses van de praktijk en passen de oplossing daar op aan. Uw wensen worden voor de laatste keer meegenomen. De doelgroep gaat aan de slag met de maatwerk oplossing. Onze maatwerk software oplossingen moeten enthousiast geaccepteerd zijn door de doelgroep voordat we naar de volgende stap gaan. Stap 4.

Stap 4: de implementatie

Het product is gereed en getest in de pilot. In een korte looptijd is er een probleem veranderd in een slimme oplossing. De laatste data en opmerkingen uit de pilot worden meegenomen en daarmee kan alles worden geïmplementeerd. De oplossing is geboden!

Stap 5: een eigen maatwerk software ontwikkeling!

Hier eindigt het niet. Nu moeten de vruchten geplukt worden van de oplossing. Het traject is pas succesvol als er langdurig resultaat geboekt is. De oplossingen worden altijd meetbaar opgeleverd zodat u weet wat het effect is. Concreet betekent dit: periodiek toetsen en eventuele doorontwikkeling.

Benieuwd geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.